Tervezés

Építészeti tervezés

Műemléki középületek helyreállítása, új funkciók modern építészeti megoldásokkal. Középületek és lakóépületek tervezése.  

Modern és műemléki épületek belsőépítész-tervezése

folyamatos együttműködésben építész kollégákkal és műemléki szakemberekkel.  Célkitűzés a hasznos, használható és műemléki terek kialakítása, melyben a modern ember is megtalálja a helyét.

Belsőépítészeti tervezés

Építészeti és belsőépítészeti szakkonzultáció és tanácsadás. Javaslat új és meglévő épületek belső tereinek optimális funkciókialakítására, térhasználatára és elrendezésére. 

Tanácsadás
A tervezés...

... nemcsak a munkám része, hanem az egész életemet meghatározó gondolkodási forma. Iparművész édesanyám révén az alkotás és tervezés miliőjében nőttem fel, amit építész-tervezőművész pályámon később magam is folytathattam. A teáscsészétől a társasházig, rendelőintézettől az utascentrumig sok feladat talált meg eddig, amelyben az emberi környezetet a modern design eszközeivel és az ipari technológiákon alapuló megoldásokkal kellett végiggondolnom és megoldanom. Ezek a tervezési feladatok számtalan tanulsággal szolgáltak a gondos tervezés fontosságáról, és tudatosították bennem a design módszertan ismeretének kiemelt jelentőségét.

Keressen bizalommal, ha belsőépítész tervezőre van szüksége épülő, vagy átalakítandó középület, illetve műemléki épület belső tereinek kialakításához. A konzultáció során átbeszéljük a lehetőségeket, a teendőket, a tervezés fázisait és a kivitelezés ütemezését.

 
Géczy Nóra

Építész tervezőművész, Belsőépítész, Győr

 

© 2018 by Nóra Géczy, Ph.D.​, Arch Deco Studio, Győr, Magyarország